BELL, Julia. O 2003
Ahmatti
Carmenin äidillä on anoreksia, ja Carmenin syömishäiriöstä kehittyy bulimia. HONKASALO, Laura. WS 2001
Siskoni, enkeliluinen tyttö
Iisa kertoo sisarpuolestaan Katjasta. Katjalla on ongelma, jota vanhemmat eivät halua nähdä, ennen kuin on pakko. KASKIAHO, Reija. WS 2002
Pientä purtavaa
Tuulin syöminen on riistäytynyt bulimiaksi. Vähitellen ystävien avulla ongelmat alkavat selvitä.WHITE, Kirsty. K 1999
Rakastaako kundit laihoja
Jo alkaa laihduttaa näyttääkseen paremmalta, mutta laihdutuskuuri riistäytyy hänen käsistään. HORNBACHER, Marya. O 1999Elämä kateissa: kertomus anoreksiasta ja bulimiasta Bulimiaa ja anoreksiaa sairastanut nuori nainen kertoo itse oman vaikuttavan tarinansa.HUOVI, Hannele. W+G 1986 Madonna Murrosikäinen Marjatta kamppailee naiseksi kasvamisen vaikeuksissa ja sairastuu anoreksiaan.IKONEN, Asta. K 1999Mia & muutosten kevät Mian laihdutus muuttuu anoreksiaksi ja johtaa sairaalaan asti.MARJAKANGAS, Emma. Koivu ja tähti 1997Ei yksin Kertomus anoreksiasta sekä ystävyyden mystisestä voimasta.MATINTUPA, Tuula T.. Mä 1998Lasilintu Jenni on kunnianhimoinen tyttö, jonka urheiluharrastus muuttuu laihdutus- ja liikuntavimmaksi.POUTANEN, Kira. O 2001Ihana meri 15-vuotias Julia pyrkii täydellisyyteen niin koulussa kuin harrastuksissaan. Liikunta ja ruokavalion noudattaminen riistäytyvät kuitenkin hänen käsistään.PUSKALA, Sirpa. WS 1996Euroopan pehmeimmät huulet Hanna on keksivinään lyömättömän ratkaisun nopeasti kertyviin liikakiloihin.SISKONMAKKARAT: miltä syömishäiriö tuntuu. T 2000 11 nuorta naista käy läpi syömishäiriöön liittyviä ajatuksiaan.TIAINEN, Anu. KK 1987Auta minut alkuun Omaelämäkerrallinen kirja 13-vuotiaan tytön sairastumisesta ja hitaasta tervehtymisestä ystävien ja isän tuella. Kontakti-sarjan kirja.RIIHONEN, Eeva. KP 1990Syömishäiriöitä Asiantuntijahaastattelujen lisäksi kirjassa on nuorten omia kokemuksia anoreksiasta.WILSON, Jacqueline. O 2000Mieletön kalorikammo Humoristisessa kirjassa Ellie yrittää laihduttaa, mutta huomaa myös pelottavan esimerkin anoreksiaan sairastuvasta koulukaveristaan.

Löysin yheltä sivulta <-linkki) anoreksiasta ja bulimiasta kirjaluettelon. Kopion sen tänne, jos jotain muutakin kiinnostaa lueskella. 1 rivillä on aina kirjailija, kustantaja ja vuosi. 2 kirjan nimi. 3 kerrottu kirjasta. Noi lihavoidut on kirjoja jotka oon ite lukenu joskus.